torsdag 1 maj 2008

Har ni gjort hundtestet?

Min systerson som är här på besök, och hjälper mig med vårstädningen. Han gjorde hundtestet nyss, vad tror ni om en äkta, Jack Russel terrier, i en elvaårings kropp.

Jack russel terriern är en alert och livlig hund. Den kräver uppmärksamhet och har ett stort aktiveringsbehov. Den är lättlärd och lär sig ofta tricks snabbt. Älskar att vara utomhus. Jack Russel terriern är en glad, stolt, lojal och intelligent hund, men den kan också vara mycket envis och lite väl självständig. Jack Russel terriern är mycket hund i liten kropp. Ettrigheten och orädslan gör dem ibland aggressiva mot andra hundar och de drar sig heller inte för att utmana mycket större hundar eftersom de har lite problem med sin egen kroppsuppfattning. Den älskar att arbeta, men det måste vara rolig sysselsättning annars blir det trist och tråkigt något som den kompenserar med att hitta på egna aktiviteter som kanske inte alltid uppskattas av matte och husse.

Det tyckte lillgrabben om, grannen har visst en Jack Russel, och visst kunde han relatera till den rasen. -Jag är glad, stolt,lojal och intelligent, sa han. Men poängterade också - jag ser väl inte ut som en hund?

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Har bara hört talas om hundtestet - verkar ju stämma! ;-)
Vilka fina lavendelpåsar du gör!

Kram Maud

Your Birthdate: June 13
You're dominant and powerful. You always need to be in charge.
While others respect your competence, you can be a bit of a dictator.
Hard working and serious, you never let yourself down.
You are exact and accurate - and you expect others to be the same way.

Your strength: You always get the job done

Your weakness: You're a perfectionist to a fault

Your power color: Gray

Your power symbol: Checkmark

Your power month: April